Logo Anne-Wil Professional Organizer

Workshop bij je thuis

Op zoek naar een gezellige avond met familie, vrienden, buren of collega’s? Ik geef workshops bij je thuis vol tips en tricks over opruimen van spullen en administratie. Hoe pak je opruimen nu zo efficiënt mogelijk aan? Hoe krijg je overzicht in je (digitale) administratie? En waarom heb je altijd tijd tekort?

 

In deze workshop van 2 uur mag je ook zelf aan de slag. Er is tijd voor vragen en iedereen krijgt een op maat handleiding mee naar huis.

 

Hoe werkt het?

Neem contact met me op. We spreken samen een datum en tijd af waarop de workshop overdag of 's avonds bij jou thuis gehouden gaat worden.

 

Jij gaat je gasten uitnodigen. Dit zijn er minimaal 6 en maximaal 15. Je gasten betalen jou € 18,- per persoon. De gastvrouw/heer betaalt mij alleen de reiskosten boven de 40 km. Ook zorg je er op je eigen manier voor dat je gasten het aan niets ontbreekt.

 

Hebben je gasten vragen van te voren? Laat ze me gerust weten. Ook krijgen ze een handleiding mee naar huis over een thema waar ze geïnteresseerd in zijn. Laat me dit weten, dan neem ik ze mee.

De thema's zijn:

Basis: Opgeruimd staat netjes!

Opruimen van je keuken

Je papieren administratie ordenen

Opruimen met kinderen

Je digitale administratie ordenen

Opruimen van je kleding kast

 

 

Op de avond zelf kom ik een half uur van te voren. Als alle gasten aanwezig zijn gaan we beginnen. Ik geef veel informatie maar er is ook tijd voor interactie en je mag zelf ook nog wat doen. Je gasten gaan naar huis met nieuwe inzichten, veel stof tot nadenken en hebben een gezellige avond gehad.

 

Tarief:

Je betaalt me het totaalbedrag (€ 18,- per gast + evt. reiskosten) cash of schrijft het bedrag meteen over via je app van de bank.

 

Wil je de eerste zijn in je vriendenkring die zo'n originele workshop organiseert? Neem dan snel contact met me op!                                                          

 

Anne-Wil Professional Organizer
info@anne-wil.pro

00 32 471 34 12 91

BE0821.393.426

 

 

© 2021 anne-wil.pro

Leuk als je me volgt!