Je papieren of digitale administratie organiseren

Hulp met je (digitale) administratie bij je thuis

Ligt je administratie op stapels of door heel het huis?
Heb je geen overzicht of liggen er nog ongeopende enveloppen?
Is je mailbox ontploft en kan je belangrijke mails niet meer terugvinden?
Weet je niet hoelang je bepaalde documenten moet bewaren?
Weet je niet goed de weg in Outlook, Gmail of de Verkenner op je laptop?
Heb je geen overzicht in je inkomsten en uitgaven?

Ik help je graag je (digitale) administratie op orde te krijgen!

Advies bij zelf ordenen van je (digitale) administratie

Wil je zelf je administratie ordenen maar weet je niet hoe je dat het beste kan aanpakken?

Ik kom bij je thuis en in 1,5 uur leer ik je een methode om je administratie snel en gemakkelijk te verwerken en te bewaren. Dit kan zowel voor papieren als voor digitale post in je mailbox.

Samen je (digitale) administratie ordenen

Vind je het lastig om er zelf aan te beginnen?

Ik kom een halve (3,5 uur) of hele dag (6 uur) bij je thuis en gaan samen aan de slag. We zetten een eenvoudig administratiesysteem op. We bepalen welke (digitale) documenten bewaard moeten worden en ik leer je een methode waardoor je je post snel en gemakkelijk kan verwerken.

Budgetbeheer

Kom je elke maand geld tekort? Dan is het verstandig een budgetoverzicht te maken met daarin al je inkomsten en uitgaven. Hierdoor weet je waar je op kan besparen. Als gecertificeerd budgetcoach kan ik helpen je budget te beheren en adviezen geven over de besparingen die mogelijk zijn.

Online advies en coaching over je administratie

Wil je overzicht en structuur in je administratie maar hoeft dat niet bij je thuis?

Dan kan ik je ook heel goed online helpen! Door middel van videobellen leer ik je een methode om je administratie goed te archiveren en het ook op orde te houden. Je krijgt gratis handleidingen per mail toegestuurd. 

Administratie organiseren
"Hallo Anne-Wil, bedankt voor je email. Ik stelde mijn vraag aan je telkens uit maar merk nu dat het idee om hulp te krijgen hierin me heel hoopvol maakt."
Ria P.
Op 10 mei hebben we samen haar administratie op orde gebracht
Scroll naar boven