Veel gestelde vragen

bij het bestellen van houten artikelen

Ik kan online mijn houten product niet betalen.

Dat klopt, betalen hoeft pas nadat je helemaal tevreden bent met het ontwerp, we hebben daarover via de mail contact.

Wanneer worden er ontwerpkosten berekend?

Wanneer je geen eigen ontwerp doorstuurt via de mail of geen keuze kan maken uit de genummerde voorbeelden op de website, gaan we voor jou aan de slag om een ontwerp op maat te maken. Hiervoor betaal je extra ontwerpkosten. 

Hoe kan ik ontwerpkosten selecteren tijdens het online bestellen?

Dat kan niet tijdens het online bestellen. Vul zo goed mogelijk de online bestelling in, de prijs is dan nog niet correct maar je hoeft toch nog niet online te betalen, pas nadat je helemaal tevreden bent over het ontwerp. Ik zal je dan de totale prijs laten weten.

Ik kan geen bijlage toevoegen tijdens de bestelling.

Geen probleem, we hebben na de bestelling per mail contact en kan je je ontwerp naar me mailen.

Veel gestelde vragen houten artikelen
Scroll naar boven