Over mij

Over mij Anne-Wil Professional en Business Organizer

Anne-Wil Professional Organizer

Jarenlang had het beroep Professional Organizer, opruimcoach, mijn aandacht. Wat leek het me geweldig om een inspiratie en steun te zijn voor mensen die orde willen in hun huis. Zelf merkte ik dat een geordend huis zoveel meer rust geeft. Je niet te hoeven ergeren aan rommel, niets kwijt zijn en je administratie op orde hebben, het is zo’n verademing! 

Ondertussen werkte ik in loondienst op een klantenservice waar ik medewerkers hielp zich verder te ontwikkelen door training en coaching. Toen mijn werk ophield was dat het moment om mijn droom werkelijkheid te laten worden. Ik volgde de opleiding Professional Organizer en behaalde mijn certificaat

Het beroep Professional Organizer is onder veel benamingen bekend:
Opruim coach – Opruim adviseur – Personal Organizer – Home Organizer – Huishoudcoach – Chaoscoach – Minimaliseercoach.
Zelf voel ik me vaak een Personal Organizer, ik luister, leef mee, denk mee en doe mee met mijn klanten.

Vanaf de start merkte ik dat het niet altijd makkelijk is om contact op te nemen met een Professional Organizer. Er is bij sommige mensen toch een gevoel van schaamte; schaamte voor de rommel, voor het zelf niet kunnen oplossen. Ik ben van mening dat hierbij hulp vragen een moedige stap is en voel me juist prettig in een omgeving die we kunnen gaan aanpakken. Het resultaat geeft zo’n voldoening en ook weer nieuwe energie! Ik ben discreet en heb respect voor elke situatie. 

Anne-Wil Business Organizer

Begin 2021 heb ik de opleiding  Administratief Freelancer gevolgd en het certificaat behaald. Ik help zakelijke klanten met het organiseren en structureren van hun administratie en kan deze ook inhoudelijk verwerken.

Naast mijn jarenlange ervaring als opleidingscoördinator ben ik ook inzetbaar op onder andere HRonthaal/receptie en algemene administratie.

Verder help ik kleine zelfstandigen met het structureren van de administratie voordat het naar de boekhouder gaat.

Wat maakt mij uniek?

Dat ik rustig en geduldig ben en altijd zonder oordeel. Ik weet je met de juiste vragen de goede weg te wijzen. Ik luister graag naar je en zal je door mijn levenservaring kunnen ondersteunen met de uitdagingen die je hebt. Je hebt daarbij de garantie dat alles tussen ons blijft. Daarbij ben ik een harde werker en zorg ervoor dat er niet alleen ruimte in je hoofd komt maar ook ruimte in je huis.

Van oorsprong kom ik uit Noord-Brabant Nederland en woon, met Paul en 2 dochters, sinds 2008 in Retie België, tussen Turnhout en Eindhoven, vlak aan de grens met Nederland. In beide landen voel ik me erg thuis. Woon je in de provincie Antwerpen , Limburg of Brabant dan kom ik graag naar je toe. Voor de online diensten zijn alle Vlamingen en Nederlanders welkom.

Neem gerust contact op om verder kennis te maken, dit is gratis en vrijblijvend.

Opgeruimde groetjes
Anne-Wil

Scroll naar boven